Новини. Випуск о 20:40 від 27 травня 2021 року

27 тра. 20:40


- Івано-Франківська область отримала чергову партію вакцини проти COVID-19. Про це повідомив голова облдержадміністрації Андрій Бойчук. Зокрема, привезли ще 10 тисяч 800 доз вакцини CoronaVac. Нею зможуть щепитися працівники паливно-енергетичного комплексу,  держспецзв’язку та санаторно-курортних закладів.

- На Прикарпатті впроваджуватимуть  програму задля уникнення надзвичайної ситуації на Домбровському кар’єрі. Про це сьогодні домовилися на засіданні Міжвідомчої комісії Міністерства захисту довкілля, яка досліджувала кар’єр.

- Суд продовжив розгляд справи Ельдара Астанова, якого звинувачують у вбивстві болгарської студентки. Сьогодні у Богородчанському суді правозахисники підозрюваного подали клопотання, аби відкласти засідання та викликати на допит судово-медичних експертів.

- В Івано-Франківську презентували 20 міжнародних проєктів, які реалізують на Прикарпатті. Вони стосуються, зокрема, збереження культурної спадщини, розвитку енергетики та покращення екології.

- Про підсумки сезону сьогодні на відкритому тренуванні розповіли гравці та тренери баскетбольного клубу "Говерла". Наразі у Вищій лізі України команда на останньому, восьмому місці. За словами керівника «Говерли» Андрія Дроздова, зараз клуб шукає можливість, аби залишитися у своїй лізі. Для цього потрібно підсилити команду декількома гравцями.

Інші випуски
Більше відео