Випуск о 20:40 від 25 лютого 2021 року

25 лют. 20:40


- Івано-Франківська центральна міська лікарня тимчасово призупиняє госпіталізацію хворих на COVID-19.  Про це сьогодні телефоном розповів головний лікар Тарас Масляк. Не прийматимуть пацієнтів з коронавірусною хворобою у період з 25 лютого по 2-ге березня. Станом на сьогодні заповненість ліжко-місць хворими чи із підозрою на коронавірус сягнула 120%. Станом на вчора на стаціонарному лікуванні перебувало 425 пацієнтів.

- На Прикарпатті сьогодні розпочалася вакцинація від COVID-19 - область вже отримала 22 тисячі доз вакцини. Це дозволить провакцинувати 11 000 прикарпатців. Сьогодні у Надвірній зробили перше щеплення. Як це відбувалося та як почувається перша вакцинована людина – дивіться у сюжеті.

- Відзавтра на Прикарпатті призупинять регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів на приміських та міжміських автобусних маршрутах. Школи переводять на дистанційне навчання, а дитячі садки зачиняють. Так вирішила державна комісія із питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

- Соціологічна група «Рейтинг» сьогодні оприлюднила результати опитування жителів 87 виборчого округу. Це Надвірнянський район, частина Івано-Франкіського району та Яремче. Соціологічна група досліджувала, зокрема, за кого виборці округу голосуватимуть на довиборах у Верховну Раду, що відбудуться 28 березня. Хто лідирує із кандидатів та що про вибори говорять жителі округу – дізнавалися кореспонденти Суспільного Карпати. 

- Іванофранківці Вікторія Варварук та Денис Середюк - абсолютні чемпіони Європи із бальних танців. Минулоріч вони отримали ще звання "Майстри спорту України". Про шлях до чемпіонства танцівники розповіли й журналістам Суспільного.  

Інші випуски
Більше відео