Випуск о 20:40 від 16 лютого 2021 року

16 лют. 20:40


- 525 осіб перебувають на стаціонарному лікуванні в медичних закладах Івано-Франківська з підтвердженим діагнозом «коронавірусна інфекція».  В частині лікарень не вистачає ліжок, щоб розмістити хворих.

-У поліклініках Івано-Франківська закінчилися лікарняні листки. Через це іванофранківці не отримують лікарняних виплат. Про це на оперативній нараді у міського голови повідомила начальниця управління охорони здоров’я Марія Бойко. За її словами, така ситуація склалася через те, що в Україні є тільки одне підприємство, яке друкує лікарняні листи. З першого січня уже мав діяти електронний лікарняний. Тому на підприємстві не друкували лікарняні листки для областей.

- Спільну сесію 6 новоутворених районних рад зберуть у четвер опівдні на площі перед адмінбудинком в Івано-Франківську. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив голова Івано-Франківської районної ради Василь Попович. Вони звертатимуться до Верховної ради та  Кабміну, щоб додатково 5% податку на доходи фізичних осіб залишити на місцевому рівні.

- Долинський обласний центр соціальної підтримки дітей та сімей «Теплий дім» можуть закрити. Таке питання на розгляд сесії обласної ради рекомедувала винести профільна комісія. Працівники закладу та батьки, діти яких проходять там реабілітацію, виступають проти ліквідації центру.

- Художник із Кривого Рогу Олег  Гуцалюк презентував свою виставку живопису "Дракони неминучого щастя". Відкриття відбулось у Івано-Франківську в у Підземному Переході Ваґабундо.

Інші випуски
Більше відео