Випуск о 20:40 від 15 лютого 2021 року

15 лют. 20:40


- До сіл Колодіївка, Узин та Добровляни Івано-Франківської територіальної громади два дні не курсував транспорт. Все це - через сильні снігопади та вітер. Дорогою до села подекуди - метрові кучугури снігу.

- В Івано-Франківську відзначили 32-гу річницю виведення військ з Афганістану. З цієї нагоди у парку Воїнів-афганців провели пам’ятне віче. 

- Жителі села Тисменичани, що в Івано-Франківській територіальній громаді, скаржаться на свого сусіда. Під час морозів та снігопадів чоловік виганяє у поле своїх коней – а там без їжі та сіна залишає їх ночувати. Місцеві жителі кажуть, що в таких умовах тварини перебували цілодобово впродовж тижнів.

- Зональний чемпіонат України з греко-римської боротьби "Прикарпаття синів пам’ятає" відбувся цими вихідними в місті Долина. Вшанувати пам’ять героїв Долинщини, полеглих у російсько-українській війні, приїхали спортсмени із Західної України, а також побратими та родичі загиблих.  

- «Кубок шахових пар» - дитячий турнір під такою назвою відбувся в Івано-Франківську. Такий формат змагань  в місті організували вперше.

Інші випуски
Більше відео