Випуск о 20:40 від 4 лютого 2021 року

4 лют. 20:40


- Розгорнути ще 70 ліжок в медзакладах Прикарпаття та забезпечити їх киснем. На це із обласного бюджету нададуть 5 мільйонів гривень. Так вирішили сьогодні на засіданні комісії із питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Також голова облдержадміністрації Андрій Бойчук доручив посилити контроль за дотриманням карантинних обмежень.  Усе через те, що на Прикарпатті протягом останнього тижня високі показники захворюваності на коронавірус.

- Третю зиму поспіль синоптики Прикарпаття фіксують тенденцію до зміни клімату в регіоні. Про це повідомила представниця обласного центру з метеорології Ірина Марчук. Два роки тому, наприклад, найхолоднішим днем було перше березня. Як це впливає на стан сільського господарства, зокрема – озимих культур, дізнавалася кореспонденти Суспільного.

- «Молодь. Читання. Успіх»  - круглий стіл під такою назвою відбувся сьогодні в Івано-Франківську. Захід за участю працівників книгарень, психологів та школярів відбувся в обласній бібліотеці для юнацтва.

- Пленер фотохудожників «Природа» стартує завтра у Верховинському районі. Участь у ньому беруть 20 фотографів із різних міст України.

- Книгу Степана Бандери «Перспективи української революції» презентували в Івано-Франківську. Захід провели сьогодні в обласній науковій бібліотеці. Про твори, що увійшли до цього примірника, та міфи про Бандеру, які хотіли розвіяти упорядники - дивіться у сюжеті.

Інші випуски
Більше відео