Випуск о 20:40 від 2 лютого 2021 року

2 лют. 20:40


- На Прикарпаття розгортають додаткові ліжка для хворих на коронавірусну інфекцію. Протягом чотирьох діб поспіль в регіоні реєструють найбільшу серед інших областей кількість інфікованих. Впродовж минулої доби підтвердили 278 нових випадків зараження.

- З 1-го лютого діє новий тариф за розподіл газу. Для прикарпатців він становить дві гривні 15 копійок. За словами комерційного директора «Івано-Франківськгазу» Віктора Кедика, такий тариф встановила Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

- Івано-Франківська міська рада компенсовує витрати приватного підприємства на  електроенергію, яку споживає ковзанка в центрі міста. Сума виплат за один місяць становить понад 420 тисяч гривень.

- Столітній будинок, в якому працював шестидесятник Опанас Заливаха та інші художники, планують продати. Департамент комунальних ресурсів виставив його на аукціон. У свою чергу, спілка художників, яка володіє половиною будівлі, хоче облаштувати там музей.

- Зменшені копії відомих кораблів створює франківець Володимир Каразуб. Для створення використовує все, що знаходить навколо. Зараз в його колекції понад 15 кораблів.

Інші випуски
Більше відео