Випуск о 20:40 від 1 лютого 2021 року

1 лют. 20:40


- Третю добу підряд на Прикарпатті реєструють найбільшу серед усіх областей України кількість підтверджених випадків COVID-19. Про це повідомив міністр охорони здоров`я Максим Степанов. Зокрема, 31-го січня виявлено 337 інфікованих коронавірусом прикарпатців, а першого лютого - 297. Найбільше хворих з коронавірусною інфекцією виявили в Івано-Франківську ,  Надвірнянському  та Богородчанському районах. Всього на Прикарпатті COVID-19 підтвердили у 48 903 людей.

- Urban Space 100 оголосив переможців зимового ґрантового сезону. Фінансування отримали 6 проєктів на загальну суму 250 400 грн.

- Волонтери благодійної організації «Дім Сірка» отримали відео з села Братківці, на якому чутно скавуління собаки і зізнання власника, що він так «виховує» тварину. За словами волонтерки Людмили Рой, ввечері в суботу вони викликали поліцію та склали  протокол про жорстоке поводження з тваринами. Сьогодні таки забрали собаку в притулок.

- В Івано-Франківську планують створити центр креативних індустрій, базою якого буде драматичний театр імені Івана Франка. Про це в суботу говорили під час так званої «стратегічної сесії» в театрі.

- Розколядою під відкритим небом у неділю  завершилися новорічно-різдвяні свята в селищі Яблунів, що на Прикарпатті.

Інші випуски
Більше відео