Випуск о 20:40 від 29 січня 2021 року

29 січ. 20:40


- На Прикарпатті зростають темпи інфікування коронавірусом. Минулого тижня медики підтвердили майже півтори тисячі випадків. Ріст захворюваності, в порівнянні з попереднім тижнем, становить  54%. Про це повідомив  головний санітарний лікар області Руслан Савчук.

- У Франківську в Меморіальному сквері вшанували героїв, які загинули у бою під Крутами.

- Івано-Франківський апеляційний суд звільнив під цілодобовий домашній арешт Владислава Грищенка, ветерана АТО, на прізвисько Буча. Чоловік був головним підозрюваним у замаху на бізнесмена з Косова Михайла Чекурака. Окрім цього, Грищенко є свідком у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета.

- Державні землі сільськогосподарського призначення на Прикарпатті наразі передають у комунальну власність. Про це сьогодні розповів директор департаменту агропромислового розвитку Іван Андріїшин. За його словами, загалом на Прикарпатті є 400 тисяч гектарів товарної землі. Частину з цих земель з 1 липня, коли втратить силу мораторій на продаж, можна буде продати чи купити.

- Патрульній поліції Івано-Франківської області виповнилося 5 років. Прикарпатські  правоохоронці підбили підсумки діяльності за цей час та розповіли про нюанси роботи.

Інші випуски
Більше відео