Випуск о 20:40 від 14 січня 2021 року

14 січ. 20:40


- Сьогодні вранці  в селі Задністрянське, що на Прикарпатті, зіткнулися два автомобілі. Внаслідок аварії загинула жінка. Про це повідомив заступник начальника розслідування злочинів у сфері транспорту , Богдан Млиниський.  Аварія сталася на автодорозі Н-09 "Мукачево-Львів". 31-річний львів’янин на Renault виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автомобілем Volkswagen, яким керував житель Івано-Франківська.

- Комунальне майно сіл, які приєдналися до Івано-Франківської громади, передають на баланс «Муніципальної дорожньої компанії». За словами заступника міського голови Михайла Смушака, серед іншого ця установа обслуговуватиме дороги.

- Три УЗД апарати закупили за власні кошти івано-франківські поліклініки №3 та №5. Сьогодні медичні заклади презентували нове обладнання.

- Через погіршення погодних умов прикарпатські рятувальники радять туристам утриматися від походів у гори. Про це повідомив начальник Явірницького пошуково-рятувального відділення Василь Фіцак.

-  У Франківську водолази обстежили місця для купання на Водохреще. Таких в місті облаштували три – на Бистриці Надвірнянській поблизу вулиці Івасюка, у мікрорайоні Пасічна на Бистриці Солотвинській та на міському озері.

 

 

Інші випуски
Більше відео