Випуск о 20:40 від 12 січня 2021 року

12 січ. 20:40


- Затори, черги на підйомники та в кафе – так працює гірськолижний курорт «Буковель» на Прикарпатті. Чи відповідає це карантинним обмеженням, попри те, що уряд дозволив працювати гірськолижним курортам під час локдауну – дізнавалась кореспонденти Суспільного Карпати.

- У чотирьох ОСББ Івано-Франківська тривають роботи з утеплення будинків за програмою «Енергодім». Ще два ОСББ подали документи, але роботи там наразі не почали. Згідно з цією програмою, 70% робіт оплачує держава, 10% - міська рада  і 20 % - саме ОСББ.

- Санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти ухвалило Міністерство освіти України. З 1 січня 2021 року він набув чинності. Регламент обмежує час безперервної роботи з технічними засобами навчання - комп’ютерами, планшетами, іншими гаджетами.

- В Івано-Франківську готують місця  для купання на Водохреще. Про це сьогодні розповів начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Ігор Влізло. За його словами, напередодні свята працівники водолазної служби очищатимуть дно річки Бистриці Надвірнянської та Солотвинської. А також міське озеро. 19 січня працюватимуть два мобільні пункти обігріву. Чергуватимуть бригади рятувальників, медпрацівників, водолазів та правоохоронців.

 

 

 

Інші випуски
Більше відео