Випуск о 19:00 від 6 січня 2021 року

6 січ. 19:00


- Сьогодні в селі Поляниця Яремчанської міської ради, що на Прикарпатті, вогнеборці локалізували пожежу у туристичному комплексі. Близько 4-ї години шостого січня до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу. Рятувальники повідомили, що горіли котеджі.

- Більше тисячі гривень в місяць за електропостачання оплачують мешканці однієї  з івано-франківських багатоповерхівок. Будинок обладнаний системою електроопалення. Проте є жителі, які не в змозі економити на послузі та оплачувати платіжки.

- Звання кандидатів у майстри спорту отримали восьмирічні франківці Макар Семенюк та Віра Ткачук. Діти займаються спортивними бальними танцями. Вони є неодноразовими призерами всеукраїнських та міжнародних змагань. Сьогодні діти отримали подяки від міського голови Франківська та розповіли про свої здобутки.

- Різдво цього року на Верховинщині відзначатимуть як і раніше. Про це розповів отець Іван Рибарук. Він - настоятель церкви Різдва Пресвятої Богородиці УПЦ. Вірян проситиме дотримуватися карантинних вимог, обмежити застілля у домах та організовувати шведські столики на подвір’ях.

 

Інші випуски
Більше відео