Випуск о 20:40 від 22 грудня 2020 року

22 гру. 20:40


- На 118 дорожньо-транспортних пригод менше зафіксували цього року у порівнянні з 2019 роком. Про це кореспондентам Суспільного розповіла речниця обласної патрульної поліції Христина Мриглід. Наразі патрульні поліцейські контролюють дороги в межах міста Івано-Франківська та дорогу національного значчення Н-10.

- Чотири мільйони чотириста п’ятдесят сім тисяч гривень матеріальної допомоги отримали лікарі Івано-Франківська, які працювали із хворими на COVID-19. Про це на щотижневій нараді у міського голови розповів директор департаменту соціальної політики Василь Семанюк. За його словами, ще чотириста п’ятдесят п’ять тисяч гривень одноразової матеріальної допомоги виплатили вісімдесяти дев’яти членам сімей, рідні яких померли від коронавірусу. Також матеріальну допомоги отримали франківські підприємці.

- Капітальний ремонт у 18 дворах Івано-Франківська не завершать до нового року. Про це прозвітували на оперативній нараді у міського голови директор управління капітального будівництва Роман Галіпчак та заступник міського голови, директор департаменту житлової,комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак. За словами чиновників, впродовж цього року зробили ремонт у 37 дворах Івано-Франківська.

- Як безпечно провести новорічні свята користуючись піротехнікою та безпечно прикрасити ялинку, щоб не трапилась пожежа   - це сьогодні розповідали та показували журналістам прикарпатські рятувальники.

Інші випуски
Більше відео