Випуск о 20:40 від 18 листопада 2020 року

18 лис. 20:40


- 8 мільйонів євротакий кредит погашатиме ще впродовж 10 років підприємство «Електроавтотранс».  Частину коштів, отриманих у 2017 році, витратили на оновлення тролейбусного парку та будівництво контактної мережі.

- До кінця 2020-го року  частина медичних закладів має переукласти угоди з Національною службою здоров’я. Зокрема, це стосується лікарень та амбулаторій, які протягом року змінили власника і назву. Про це сьогодні під час онлайн-брифінгу розповів експерт з охорони здоров’я Матвій Хренов. За його словами, ці заклади отримуватимуть гроші за вже укладеними угодами до 1 січня 2021-го року.

- Обмежувачі руху транспортних засобів встановили біля будинку на вулиці Федьковича 110 в Івано-Франківську. За їх встановлення підписалося 15 людей, які є власниками квартир у будинку. Проте інші мешканці – проти, адже вважають, що такі дії є незаконними.

- 15 франківців  та 10 їхніх колег з румунського міста Ботошані реалізовуватимуть спільний проєкт щодо пом’якшення наслідків змін клімату. Установчу зустріч провели сьогодні в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу. Стартував проєкт 1 листопада та фінансується в межах Спільної Операційної Програми Румунія-Україна 2014-2020. 

 

Інші випуски
Більше відео