Випуск о 20:40 від 16 листопада 2020 року

16 лис. 20:40


- Попри дозвіл міськвиконкому не дотримуватися «карантину вихідного дня», більшість приватних підприємців Івано-Франківська все ж не відкрили свої заклади, або працювали на виніс. Поліцейські під час вихідних провели 410 рейдів і склали понад 50 адміністративних протоколів. А через рішення міськвиконкому відкрили кримінальне провадження.

-  Вчора вночі у Івано-Франківську собака напав на жінку. Із рваними ранами та переломом руки жінку госпіталізували в обласну клінічну лікарню, її стан оцінюється як важкий. Загалом за тиждень до міської клінічної лікарні №1  можуть звернутися 3-4 пацієнти, яких покусали тварини.

- У «Прикарпатському центрі репродукції людини» МОЗ України лікар Іван Куйбіда провів операцію з лікування чоловічого безпліддя за технологією мікрохірургії. Таку операцію на теренах Прикарпаття провели вперше - раніше для цього не було відповідного обладнання.

- Онлайн-дискусії на освітянські теми, культурні простори, навчання для пенсіонерів, віртуальні  вечірки – такою була програма фестивалю Plan B, до якого вперше долучився Івано-Франківськ. З ним подія поєднала в онлайні ще два міста — Харків та Лисичанськ. 

 

 

Інші випуски
Більше відео