Випуск о 20:40 від 12 листопада 2020 року

12 лис. 20:40


- Кредит на 500 мільйонів гривень вп’яте спробує взяти міська влада Івано-Франківська. Таке рішення сьогодні ухвалили депутати під час останньої сесії сьомого демократичного скликання. На що підуть ці кошти та доцільно зараз брати такі запозичення – з’ясовували журналісти Суспільного. 

- На Прикарпатті відкрили три кримінальні провадження за порушення карантинних обмежень. Про це повідомив заступник начальника обласної поліції Остап Білейчук. Це були масові заходи. Зафіксували їх в Івано-Франківську, Тисменицькому і Коломийському районах.

- Нафтопереробне підприємство «Нафтохімік Прикарпаття», що у Надвірній, зможе постачати медичний кисень до обласних лікарень. Про це сьогодні розповів головний інженер Василь Дутчак. За його словами, наразі чекають сертифікацію від Міністерства охорони здоров’я України та ремонтують устаткування. Заступник директора із медичної частини Надвірнянської центральної районної лікарні Іван Меланюк каже, що постачання кисню звідти значно зменшить витрати за транспортування.

- Учасники ОСББ «Оселя на Січових Стрільців» виступили проти будівництва, яке триває на приватній території їхнього сусіда. Франківці кажуть, на ведення будівельних робіт сусід не має жодних документів, окрім того, споруду зводять впритул до їхнього будинку. 

Інші випуски
Більше відео