Випуск о 20:40 від 11 листопада 2020 року

11 лис. 20:40


- Прикарпатські підприємці долучилися до всеукраїнської акції протесту #Маюправопрацювати. Люди прийшли до облдержадміністрації з вимогами не вводити "карантин вихідного дня" та інші обмеження роботи.

- В Україні таки запровадять карантин вихідного дня. Таким чином протягом суботи та неділі в усій Україні повинні бути зачиненими ресторани, розважальні та культурні заклади. Таке рішення сьогодні прийняли на засіданні Кабінету Міністрів України. Разом з тим, уряд обіцяє певні компенсації підприємцям. Запроваджують карантинні обмеження з цих вихідних і триватимуть вони три вікенди - до 30 листопада.

- Вранці 11-го листопада на Франківщині автомобіль злетів з дороги у ставок. Внаслідок ДТП загинув 17-річний хлопець. Про це розповіла речниця обласній поліції Христина Максимчак.  Аварія сталася у селі Раковець, що у Богородчанському районі.

- Село Вовчинець Івано-Франківської міської ради подало позов у суд на Кабінет Міністрів. Все через те, що за перспективним планом Кабміну цей населений пункт увійшов до складу Івано-Франківської ОТГ.

- Науковці Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу винайшли спосіб, як виготовити папір із борщівника. Автор ідеї, студент університету Роман Сав’юк каже, що така переробка борщівника Сосновського на папір – перша в Україні. 

Інші випуски
Більше відео