Випуск о 20:40 від 10 листопада 2020 року

10 лис. 20:40


- Понад 1000 хворих на ковід пролікували в Галицькій лікарні з початку карантину. Яка зараз ситуація із захворюванням в районі та скільки хворих перебувають на стаціонарному лікуванні  - дізнавались журналісти Суспільного. 

- В Івано-Франківську може утворитися колапс через нестачу медиків, які можуть лікувати хворих на COVID-19. Про це повідомила начальниця управління охорони здоров’я Марія Бойко.  За її словами, серед 900 лікарів, 200 – це рентгенологи та лаборанти, які не можуть лікувати хворих. Із решти 700, близько 100 постійно перебувають на лікарняному або у декретній відпустці.

- Через ріст виявлених випадків COVID-19 у клініці Івано-Франківського національного медичного університету розгорнуть 60 ліжкомісць. Тут лікуватимуть пацієнтів, які мають ускладнення від коронавірусної інфекції.

- В Івано-Франківську два дитсадки пішли на карантин. Про це на оперативній нараді в міського голови повідомила заступниця директора департаменту освіти та науки міської ради Наталія Микула.  За її словами, до 17 листопада призупинено роботу дошкільного закладу № 3, що на вулиці Галицька та у садку №5 «Калинонька». 

Інші випуски
Більше відео