Випуск о 20:40 від 9 листопада 2020 року

9 лис. 20:40


- В Україні штрафуватимуть людей, які не носитимуть маски у громадських місцях. Заплатити порушникам доведеться від 170-ти до 250-ти гривень. Про це йдеться у законі, що вносить зміни до кодексу про адмінпорушення, який 6 листопада, ухвалили народні обранці. Як ставляться до цього нововведення жителі Івано-Франківська - дізнавалися журналісти Суспільного. 

- Дев’ятого листопада повинен був відбутися аукціон щодо будівництва дорожньої розв’язки Хіміків-Надрічна в Івано-Франківську. Він передбачає виїзд на міст, який будують через Бистрицю Солотвинську. Проте аукціон не відбувся. Крім того, гроші на будівництво нового моста на Пасічну з державного бюджету скерували до облдержадміністрації, а не до міського бюджету. 

- Створити робочу групу для опрацювання пропозицій до законопроєкту щодо розмитнення вживаних автомобілів. Таке рішення ухвалили сьогодні на засіданні Комітету із питань фінансів, податкової та митної політики Верховної Ради. Від 3-го листопада власники автомобілів на європейських номерах протестували у всіх містах України. Їхня головна вимога – внести зміни до Податкового кодексу, які дозволять розмитнювати автівки за доступними цінами. 

- Івано-Франківська обласна ТВК оголосила офіційні результати виборів 25 жовтня. За підсумком підрахунку голосів, до обласної ради проходять 6 політичних сил. 

Інші випуски
Більше відео