Випуск о 19:00 від 16 жовтня 2020 року

16 жов. 19:00


- З 19-го жовтня Івано-Франківськ житиме за умовами карантинних обмежень у червоній зоні. Проте вони не будуть стосуватися закладів освіти та громадського транспорту, сказав міський голова Руслан Марцінків.

- На «Суспільному» триває марафон «Місцеві». Цього разу розповідаємо про проблеми в школах Прикарпаття. Близько 6 кілометрів бездоріжжям на рейсовому автобусі. Так добираються до навчального закладу учні та педагоги Сівка-Войнилівського ліцею, які проживають у сусідньому селі Лука Калуського району.

- Із 92-го року будуть школу у селі Боднареві, що на Калущині. Поки триває це будівництво, діти змушені навчатися у приміщеннях, побудованих ще на початку минулого століття. Чому так довго триває будівництво нового закладу та які ще трудощі доводиться долати учням – дивіться далі.

 

 - Судове засідання у справі Ельдара Астанова перенесли через відсутність обвинуваченого та його двох адвокатів.  Наступне засідання у цій справі відбудеться 12 листопада. За словами адвоката Петра Кучкуди, обвинувачений не прийшов до суду через стан здоров’я.

- Чемпіонат України з легкої атлетики триває в Івано-Франківську - за призові місця змагається 601 учасник.

Інші випуски
Більше відео