Випуск о 19:00 від 18 грудня 2019 року

18 гру. 19:00


- Чотири села приєднали до Івано-Франківської ОТГ сьогодні під час сесіі міської ради. Мова йде про Добровляни, Березівку, Колодіївку та Підпечери. Це рішення підтримали 30 депутатів.

- Теплі речі, солодощі та ліки – в Микитинецькій сільській раді триває акція "Миколай для захисника". За словами волонтера, члена правління міської Асоціації АТО Романа Сметани, долучитись до збору речей можуть усі, хто бажає, до 19 грудня включно.

- Дільничні виборчі комісії готові до проведення місцевих виборів в ОТГ на Прикарпатті. Про це сьогодні розповів голова обласної організації "Комітету виборців України" Максим Лисюк. Вибори відбудуться 22 грудня. Прикарпатці голосуватимуть за депутатів та голів сільських, селищних, міських рад у шести об’єднаних територіальних громадах – в Коломийському, Рожнятівському, Тисменицькому та Надвірнянському районах.

- Бюджет Івано-Франківська на 2020 рік ухвалили сьогодні на 34 сесії міської ради. За це рішення проголосувало 33 депутати. Він складатиме 2,6 мільярда гривень.

Інші випуски
Більше відео