Випуск о 19:00 від 28 листопада 2019 року

28 лис. 19:00


- Керівництво Надвірнянської центральної районній лікарні скаржиться на недофінансування з боку Делятинської об’єднаної територіальної громади. Цього року Делятинська громада виділила лікарні 2 мільйони 400 тисяч гривень з медичної субвенції. Решту, з понад  11 мільйонів, залишила на утримання свого медичного закладу. За словами директора Надвірнянської ЦРЛ Сергія Ємельянчука, цих грошей замало, аби лікувати усіх, хто звертається з об’єднаної територіальної громади.

- Вартість проєкту моста на Пасічну завищена та не відповідає безпеці руху.  Такого висновку дійшли польські інженери, які розробили та збудували понад 200 мостів.  До міста їх запросив радник міністра інфраструктури Віталій Загреба. Сьогодні вони оглянули міст та ознайомилися із документацією.

- Комплексне профілактичне відпрацювання провели сьогодні прикарпатські рятувальники спільно із газовиками та електриками у приміському селі Угорники. Такий захід організували для того, щоб навчити жителів дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті. Під час навчань рятувальники роздали людям інформаційні листівки та провели профілактичні бесіди.

Інші випуски
Більше відео