Випуск о 19:00 від 27 листопада 2019 року

27 лис. 19:00


- Працівники Надвірнянської центральної районної лікарні вийшли на протест. Медики вимагають від уряду підвищення заробітної плати. Або, принаймні, погасити заборгованість із заробітної плати, яка становить 6 мільйонів гривень, та премію, яку вони давно не отримували

- Перше в області відділення коморбідних станів відкрили в Івано-Франківській обласній психоневрологічній лікарні № 3.  У  цьому відділенні лікуватимуться люди, у яких два і більше психічних захворювань. Пацієнтів прийматимуть з 17 грудня.

- Другий день антитерористичних навчань провела в Івано-Франківську координаційна група Служби безпеки України. У тренуванні взяли участь понад п’ятсот співробітників СБУ та інших правоохоронних органів. Навчання відбувалися в умовах, максимально наближених до реальних, з використанням спеціальної техніки та озброєння. За легендою, на другий день перебування в Івано-Франківську терористи забарикадувалися на військовому об’єкті поблизу міста. Бійці спецпідрозділу "Альфа" штурмували приміщення з кількох боків і, оточивши терористів, знешкодили їх.

Інші випуски
Більше відео