Випуск о 19:00 від 20 листопада 2019 року

20 лис. 19:00


- 5 тисяч гривень отримала жителька села Гвозда на Прикарпатті Марія Шиян від департаменту соціальної політики на ремонт будинку, який підтопило під час травневої повені. 500 сільських дворів тоді постраждали від води. Проте до сих пір жителі підтоплених будинків не отримали фінансової допомоги ні від сільської ради, ні від районної. 

- Ельдару Астанову продовжили запобіжний захід у вигляді домашнього арешту на 2 місяці. Таке рішення ухвалила колегія суддів Богородчанського районного суду. Також під час судового засідання досліджували докази у справі підозрюваного та розглядали клопотання туркмена щодо отримання дозволу на медичне обстеження.

- "Завдання міської влади - зберегти податки, які надходять до бюджету від товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий сервіс» - орендаря центрального ринку в Івано-Франківську", - так прокоментував міський голова Руслан Марцінків ситуацію, яка склалася навколо центрального ринку. Також він додав, що ринок приносить понад 3 мільйони гривень до міського бюджету щороку.

Інші випуски
Більше відео