Випуск о 19:00 від 12 листопада 2019 року

12 лис. 19:00


- Скасувати своє вчорашнє рішення «Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення» ухвалили сьогодні депутати Долинської районної ради. Позачергове засідання сесії завершилося близько 18:00. Також депутати підтримали рішення про безкоштовну передачу Долинського водоканалу з районної у комунальну власність Долинської міської ради об’єднаної територіальної громади. До слова, вчора люди вимагали скасувати рішення про підвищення тарифів на водопостачання, тому вони блокували дорогу в місті Долині від 13 години до опівночі. Пропускали автівки з дітьми та авто швидкої допомоги.

- Рішення суду у справі Богдана Проціва, прокоментували сьогодні в Івано-Франківському апеляційному суді. На даний момент підозрюваний вийшов під заставу. За словами голови суду, Богдан Проців зобов’язаний за першим викликом з’являтись до слідчого та прокурора. Також в нього вилучили документи для виїзду закордон. Богдан Проців - підозрюваний у загибелі 2 дітей та їхньої матері внаслідок ДТП на Долинщині.

- Походи в гори, гончарство, гра на музичних інструментах, бесіди зі священниками і психологами - так проходять реабілітацію ветерани російсько-української війни у селі Гошеві, що на Долинщині. Організовує це благодійний фонд «Франківський опір», який діє з 2015 року.

 

Інші випуски
Більше відео