Випуск о 19:00 від 6 листопада 2019 року

6 лис. 19:00


- 13 день франківець Олег Якуц перебуває у комі після операції на руку. Крім того, зараз у нього почалася пневмонія. Про це сьогодні повідомила його дружина Іванна Якуц. Жінка написала заяву у поліцію.

- Близько сотні овець романівської породи, на господарстві площею в 3 гектари, вирощують у Станіславівці що на Коломийщині. Овечу ферму створили влітку за проєктом Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття. Вівці романівської породи відрізняються від інших видів високою якістю хутра, молока та м’яса. Ферму планують розширити до 30 гектарів і збільшити кількість овець до 300.

- Ситуацію щодо побиття школяра у школі № 25 в Івано-Франківську розглядатимуть завтра на засіданні комісії із розслідування булінгу. Про це Суспільному сьогодні телефоном повідомила начальниця відділу ювенальної превенції Головного управління Національної поліції в області Алла Бойчук. За її словами, у поліції зареєстровано заяву мами хлопчика. Також вона повідомила, що сьогодні з дітьми, які навчаються в цій школі, розмовляли психологи і поліцейські.

Інші випуски
Більше відео