Випуск о 19:00 від 30 жовтня 2019 року

30 жов. 19:00


 - 131 дитина захворіла на кір у Івано-Франківську за останніх десять місяців. Зараз, за словами лікарки кабінету профілактичних щеплень міської дитячої поліклініки Христини Судак, очікують на нову партію вакцини від цього захворювання. Поки в місті є приблизно п’ятдесят доз бельгійської вакцини для тих, хто контактував із хворими на кір. 

 - Сграфіто на стінах дитячого садка «Карпатська казка» в Івано-Франківську не зрізатимуть. Про це сьогодні повідомив заступник начальника управління капітального будівництва Володимир Ковальчук. Таке рішення вчора ухвалили на зустрічі представники корпорації НЕФКО та  міський голова Руслан Марцінків. Вони вирішили зберегти сграфіто, натомість замінити систему опалення закладу.  

 - Майно «Тлумач-водоканалу» передали з балансу Тлумацької міської ради ОТГ на баланс новоствореного комунального підприємства «Тлумачкомунсервіс». Таке рішення сьогодні ухвалили 19 з 26 присутніх депутатів на позачерговій сесії Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади. Також  «Тлумачкомунсервіс»  від «Тлумач-водоканалу» отримає борг у сумі близько 350 тисяч гривень за електроенергію, про це сказав його директор Микола Тимченко. 

Інші випуски
Більше відео