Випуск о 19:00 від 22 жовтня 2019 року

22 жов. 19:00


- 5656 іванофранківців звернулися за призначенням житлової субсидії у цьому році, 3 964 її отримали. Про це сьогодні на оперативній нараді у міського голови розповів директор Департаменту соціальної політики Василь Семанюк.

- Триденний практичний семінар «Основи догляду за громадянами похилого віку та особами з інвалідністю» розпочався сьогодні у приміщенні спортивно-оздоровчого туристичного центру у Рибному Тисменицького району. Експерти Інституту геронтології імені Дмитра Чеботарьова Національної академії медичних наук України навчають соціальних та медичних працівників  з усієї області практичних навичок та як уникнути емоційного вигорання на роботі. 

- Плантацію конопель, яку виявили минулого місяця на Косівщині, вчора знищили.

- Результати проєкту «Популяризація громадського здоров’я в ОТГ Прикарпаття – обов’язок кожного», який реалізовували у Тлумацькій об’єднаній територіальній громаді, презентували сьогодні в Івано-Франківську. Фінансує цей проєкт програма «U-LEAD з Європою». Серед основних напрямків роботи – пропагування вакцинації та створення програми громадського здоров’я. 

Інші випуски
Більше відео