Випуск о 19:00 від 5 вересня 2019 року

5 вер. 19:00


- Знімальній групі Суспільного Прикарпаття сьогодні вдалося зняти пожежу будинку головного героя репортажу Євгена Тавенока. Чоловік показував журналістам місця незаконних рубок деревини на Косівщині. Під час зйомки йому зателефонувала дружина і повідомила про пожежу його дому. За словами потерпілого, йому позавчора погрожували спалити будинок через активне протистояння місцевим жителям, які незаконно вирубують ліс. До слова, Євгенові Тавеноку нещодавно підпалили автівку.

- 450 жителів трьох присілків Космацької ОТГ можуть залишитися без транспортного сполучення, в тому числі майже 60 школярів. Причиною став міст, який підмило ще в серпні, а дощі, які були в ніч на 4 вересня, його зруйнували.  Про це сьогодні телефоном нам повідомив голова громади Дмитро Бербеничук.

- Колегія суддів у справі Ельдара Астанова, якого підозрюють у вбивстві студентки медуніверситету, заявила про самовідвід. Засідання відбулося сьогодні в Івано-Франківському міському суді. Справу розглядали судді Хоростіль, Руденко та Деркач.

Інші випуски
Більше відео