Випуск о 19:00 від 16 серпня 2019 року

16 сер. 19:00


- Діти з Києва, що потрапили до Верховинської центральної районної лікарні з отруєнням, - у задовільному стані. Про це сьогодні повідомила заступниця головного лікаря закладу Наталя Федінчук. Група з 30 дітей на Прикарпаття приїхала вчора. Відпочивали у приватній садибі "Горицвіт", що у селі Верхній Ясенів. Сьогодні зранку представники Держпродспоживслужби почали перевірку у садибі.

- Близько 180-ти дітей щодня вакцинують у кабінеті щеплень Івано-Франківської міської дитячої поліклініки № 3. Про це сьогодні повідомила лікарка-педіатр закладу Мирослава Сютрик. За її словами, кількість тих, хто хоче щепитися, збільшилася. До слова, нещеплені діти не зможуть відвідувати дитячі садки та школи з іншими учнями. Про це у середу, 14 серпня, на пресконференції повідомили в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун та міністерка освіти та науки України Лілія Гриневич.

- За приєднання до Івано-Франківська двох сіл проголосували депутати Івано-Франківської міської ради. Таке рішення ухвалили сьогодні на 28 сесії міської ради. До складу майбутньої ОТГ увійдуть Підлужжя та Черніїв. 30 із 34 депутатів віддали свій голос «за». 

Інші випуски
Більше відео