Євробачення-2021: як голосувати і де дивитися

Євробачення-2021: як голосувати і де дивитися

18 тра. 2021

Сьогодні, 18 травня, о 22:00 відбудеться перший півфінал Пісенного конкурсу Євробачення-2021. Суспільний мовник транслюватиме пісенний конкурс на кількох платформах одночасно.

Як голосувати

У першому півфіналі українці зможуть голосувати за всіх учасників конкурсу, крім представників України — гурту Go_A. Під час прямого ефіру з’явиться інформація, на який номер надсилати смс-повідомлення. 

Телебачення

Глядачі зможуть подивитися шоу на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, яке розпочнеться о 22:00. Коментуватиме Євробачення-2021 ведучий Тімур Мірошниченко, який займається цією справою понад 15 років.

Перед прямою трансляцією півфіналу о 21:20 розпочнеться проєкт «Наші на Євробаченні», в якому телеглядачі побачать ексклюзивні включення з-за лаштунків шоу на арені Ahoy перед самим півфіналом та дізнаються найсвіжіші подробиці про те, як проходить підготовка до виступу.

Радіо

Насолоджуватися трансляцією Євробачення-2021 зможуть традиційно слухачі UA: Радіо Промінь разом з ведучими Анною Заклецькою і Дмитром Захарченком.

Діджитал-платформи

Пісенний конкурс Євробачення також можна буде подивитися на сайті конкурсу та на фейсбук-сторінці Євробачення з коментуванням Тімура Мірошниченка.

На глядачів чекають виступи 16 учасників і переможця Євробачення-2019 Дункана Лоуренса. Також співачка Давіна Мішель і актриса Текла Ройтен покажуть перфоманс на тему сили води: за допомогою доповненої реальності стіни арени Ahoy вкриються водою.

Зазначимо, речницею України стала співачка Tayanna, яка у прямому ефірі фіналу конкурсу 22 травня оголосить результати голосування національного журі України.

Дивіться Пісенний конкурс Євробачення-2021 — півфінали 1820 травня і фінал — 22 травня о 22:00 на Суспільному та вболівайте за учасника від України гурт Go_A, який виступить з піснею SHUM під номером 15.

Нагадаємо, в Україні пряму трансляцію Пісенного конкурсу Євробачення показують суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ та комерційний телеканал СТБ.