В Івано-Франківську стартує проєкт «П’ятниця. Перезавантаження». UA: КАРПАТИ — інфопартнер

В Івано-Франківську стартує проєкт «П’ятниця. Перезавантаження». UA: КАРПАТИ — інфопартнер

7 тра. 2021

Від сьогодні і щоп’ятниці упродовж травня-вересня в Івано-Франківську  відбуватимуться руханки просто неба в межах ініціативи «Friday. Re-Charge / П’ятниця. Перезавантаження»*. Суспільне UA: КАРПАТИ — інфопартнер проєкту. 

Читайте також: «Стефаник.Terra incognita» — спецпроект Суспільного UA: КАРПАТИ до 150-річчя письменника

Міська руханка, до якої можуть долучитися будь-хто, відбуватимуться щоп’ятниці з 17:00 до 18:00 на площі «Бастіону». Мета цього проєкту — подолати наслідки карантинних обмежень та ізоляції під час пандемії і зробити мешканців та гостей Івано-Франківська більш фізично активними.

Читайте також: Подкасти. Новий продукт Суспільного

UA: КАРПАТИ розповідає про ініціативу «Friday. Re-Charge / П’ятниця. Перезавантаження» на власних платформах. Докладніше у матеріалі Суспільного за посиланням.

«Гімнастика просто неба – чудова нагода розігнати кров у жилах, як кажуть. Бо досить багато часу ми працюємо, сидячи за комп’ютерами, телеоператори – стоячи за камерами, в напруженні, в постійних дедлайнах. Отже, певного перезавантаження наша команда час від часу потребує. Тому ми із задоволенням підтримуємо таку ініціативу і сподіваємось самі до неї долучитись», — розповіла продюсерка Івано-Франківської філії Суспільного Галина Держипільська.

UA: Суспільне мовлення — це найбільша мережа телерадіоканалів та цифрових платформ в Україні, які незалежні від владних чи бізнесових структур. На Прикарпатті це — телеканал UA: КАРПАТИ і UA: Українське радіо Карпати.

Слухати UA: Українське радіо Карпати можна онлайн та на частотах: 

  • Верховина - 103,6 FM
  • Івано-Франківськ - 100,4 FM
  • Калуш - 100,1 FM
  • Косів - 100,6 FM
  • Яремче - 100,2 FM
 *Проєкт впроваджується за фінансової підтримки Британської Ради (British Council) в рамках Проєкту «Активні громадяни».