Слухайте UA: Українське радіо Карпати у Косові 100,6 FM

Слухайте UA: Українське радіо Карпати у Косові 100,6 FM

2 кві. 2021

Із 1 квітня перший канал Суспільного радіо розпочав мовлення на нових FM-частотах. Відтепер слухайте UA: Українське радіо у Косові на 100,6 FM. 

Читайте також: UA: КАРПАТИ: суспільний мовник завжди поруч

Регіональні проєкти UA: Українське радіо Карпати звучатимуть на новій частоті в будні о 12:10 та 17:10 в межах врізок у загальнонаціональний ефір.

Крім цього, UA: Українське радіо Карпати можна слухати онлайн та на частотах: 

  • Верховина - 103,6 FM
  • Івано-Франківськ - 100,4 FM
  • Калуш - 100,1 FM
  • Яремче - 100,2 FM.

«Для нас, як завжди, це не лише привід радіти, а й привід врахувати нову аудиторію в ефірах. Тепер шахтарське місто Червоноград на Львівщині в нашому ефірі має чути про шляхи розв’язання проблем вугільної галузі, де вже рік відбуваються періодичні страйки та мільйонні борги по зарплаті. А Косів — туристичний центр Прикарпаття — додаватиме нову аудиторію відпочивальників, що полюблять Українське радіо», — зазначив член правління Суспільного, відповідальний за платформу радіо, Дмитро Хоркін.

Нагадаємо, UA: Суспільне мовлення — це найбільша мережа телерадіоканалів та цифрових платформ в Україні, які незалежні від владних чи бізнесових структур. На Прикарпатті це — телеканал UA: КАРПАТИ і UA: Українське радіо Карпати. Оперативні новини про регіон — на сайті suspilne.media та на сторінках Суспільного у соцмережах.

UA: Українське радіо — найбільша FM-мережа й найпопулярніше розмовне радіо країни. Усі канали Суспільного радіо можна слухати в мобільному застосунку suspilne.radio.