UA: КАРПАТИ запрошує кандидатів у народні депутати на «Виборчий округ: Співбесіда»

UA: КАРПАТИ запрошує кандидатів у народні депутати на «Виборчий округ: Співбесіда»

4 бер. 2021

28 березня відбудуться вибори на окрузі №87. Жителі Яремчі, Надвірнянського й частини Богородчанського і Коломийського районів обиратимуть того, хто представлятиме інтереси громади у Верховній Раді України. 

У народні депутати на окрузі №87 балотується 15 кандидатів. Команда Суспільного Карпати запрошує кожного з них на спеціальні випуски проєкту «Виборчий округ: Співбесіда».

«Ми готуємо офіційні листи-запрошення до кандидатів з поясненням формату проєкту. Претенденти на посаду депутата Верховної Ради мають розуміти, що ефір Суспільного — це не майданчик для агітації, а місце чесної дискусії між собою. І прийти туди, у студію UA: КАРПАТИ, — означає бути відкритим до своїх виборців», — розповіла продюсерка UA: КАРПАТИ Галина Держипільська.

Перший прямий ефір проєкту «Виборчий округ: Співбесіда» на UA: КАРПАТИ22 березня о 19:15. Повтор звучатиме о 12:10 у радіоверсії на хвилях UA: Українське радіо Карпати.

Для політика участь у програмі — це можливість у прямому ефірі Суспільного відповісти на запитання незалежних експертів та розповісти про план роботи у Верховній Раді. Для мешканців округу — змога ознайомитися з програмами кандидатів й на основі цього зробити виважений самостійний вибір.

Згідно з регламентом програми, журналісти Суспільного озвучують коротку довідку про учасників перегонів та поставлять запитання від редакторської групи й місцевих мешканців, дізнаються плани кандидатів щодо найбільших викликів регіону. Кожен учасник матиме одну хвилину на самопрезентацію.

Нагадаємо, «Виборчий округ: Співбесіда» — суспільно-політичний проєкт регіонального мовлення Суспільного, що має на меті налагодити якісний діалог між владою та виборцями, а також надати аналіз професійної діяльності осіб на виборних посадах. 

UA: Суспільне мовлення — це найбільша мережа телерадіоканалів та цифрових платформ в Україні, які незалежні від владних чи бізнесових структур. На Прикарпатті це — телеканал UA: КАРПАТИ і UA: Українське радіо Карпати. Оперативні новини про регіон — на сайті suspilne.media та на сторінках Суспільного у соцмережах.