UA: КАРПАТИ повертається до звичного режиму роботи

UA: КАРПАТИ повертається до звичного режиму роботи

9 лис. 2020

9 листопада на телеканалі UA: КАРПАТИ відновлюють вихід випуски новин о 17:00 та 20:40 і на UA: Українське радіо Карпати о 12:10 та 20:10. 

«Небезпека нових заражень у колективі позаду, і ми можемо знову відновити повноцінне інформування телеглядачів та радіослухачів про головні події краю. Команда Суспільного Карпати продовжить роботу, дотримуючись усіх карантинних вимог: соціальне дистанціювання, обов’язкове носіння масок та рукавичок у приміщенні філії та під час виїздів на зйомки, регулярне вологе прибирання. Члени нашої команди стежать за власним самопочуттям та за найменших ознак хвороби, залишатимуться вдома. Мусимо берегти власне здоров’я, здоров’я один одного і гостей наших ефірів», — розповіла продюсерка UA: КАРПАТИ Галина Держипільська. 

Телепроєкт «Сьогодні. Головне» щобудня о 19:00 та усі радіопроєкти Суспільного Карпати продовжують виходити без змін. 

Оперативні новини про все, що відбувається на Івано-Франківщині, — на діджилал-платформах: сайті Суспільне Новини, фейсбук-сторінці UA: КАРПАТИ та ютуб-каналі філії

Нагадаємо, з 15 жовтня філія Суспільного UA: КАРПАТИ змінювала режим роботи: частина команди виконувала роботу дистанційно через підтвердження випадків захворювання на коронавірус працівниць телеканалу.