Про інфраструктуру Івано-Франківщини — інформаційний марафон на Суспільному Карпати

Про інфраструктуру Івано-Франківщини — інформаційний марафон на Суспільному Карпати

16 вер. 2020

В межах всеукраїнського марафону «Місцеві» 16-17 вересня на платформах Суспільного Карпати (телеканал UA: КАРПАТИ, UA: Українське радіо Карпати, сайт suspilne.media та соцмережі) вийде низка публікацій та програм про інфраструктуру Івано-Франківщини. 

«Як на Прикарпатті відновлюють дамби після повені, чому тимчасові мости стають постійними та чи полагодять переправу, через яку померла молода прикарпатка? Напередодні місцевих виборів наша команда розповість про проблеми Івано-Франківщини, із якими дійсно живуть люди в регіоні. А ще — як можна ці проблеми вирішувати на місцевому рівні, не чекаючи великих політичних рішень», — розповідає продюсерка Суспільного Карпати Галина Держипільська

Проблеми інфраструктури та виклики місцевих жителів, пов’язані із ними, обговорять у радіопроєктах «Тема дня. Радіовимір» сьогодні о 17:20 та «Радіодень» завтра о 12:20. Нині автори проєкту озвучать проблеми жителів у селі Печеніжин Коломийського району та Пасічна Надвірнянського району, завтра — мешканців села Білоберізка Верховинського району. 

Також проблемам інфраструктури присвятять випуск телепроєкту «Тема дня», який вийде в ефір сьогодні о 19:20

Крім цього, служба новин Суспільного готує інформаційні сюжети для телеканалу та публікації для цифрових платформ про мости й дороги Прикарпаття, дамби та укріплення берегів річок. 

Зокрема, в межах марафону «Місцеві» команда Суспільного Карпати вже розповіла укріплення дамб та про протест жителів Нижнього Вербіжа, що на Коломийщині.

 

Дивитися онлайн телеканал UA: КАРПАТИ можна тут. Слухати UA: Українське радіо Карпати — на сайтах ukr.radio та if.suspilne.mediа, в Івано-Франківську на частоті 71,2 FМ, у Верховині на 103,6 FМ, в Яремчі (100,2 FM) та Калуші (100,1 FM), а також у мережі проводового мовлення.

Оперативні новини Прикарпаття читайте на цифрових платформах Суспільного Карпати: 

Фото: Дністровське БУВР