Команда Суспільного зробила спільне фото на День вишиванки

Команда Суспільного зробила спільне фото на День вишиванки

21 тра. 2020

Суспільне Карпати продовжило традицію спільних фото на День вишиванки. Команда Івано-Франківської філії долучилася до цієї ініціативи онлайн та офлайн. 

Спершу зустріч команди Суспільного з різних регіонів України відбулася в онлайн-форматі, об’єднавши в час карантину всіх працівників мовника. У події взяли участь 40 працівників Суспільного з 10 областей.

 Читайте також: Міжрегіональний спецефір, тематичні ролики та конкурс: День вишиванки в ефірі філій Суспільного

«Я вдячна всім, хто долучився, адже карантин — не привід занедбувати чудову традицію. Нині особливо важливо відчувати командний дух і нашу єдність попри всі виклики часу», — сказала директорка з управління персоналом Вікторія Сидоренко.

На початку зустрічі вона звернулася до учасників акції: «Єдність — це не про відсутність суперечок, а про наявність спільної мети. Це не про можливість просто потиснути комусь руку, а про можливість розраховувати на руку підтримки й допомоги, коли вона потрібна. Урешті, це про спільні цінності та принципи. І тому байдуже, яка відстань між нами сьогодні. Наша країна, наша культура, спільна історична пам’ять є тими найбільшими цінностями, які нас об’єднують».

До цієї акції колег доєдналася і команда Суспільного Карпати, адже працівники Івано-Франківської філії відзначають День вишиванки щороку. 

«В нашій компанії — так вже традиційно склалось — третій четвер травня завжди був різнобарвний і святковим: більшість колективу приходила у вишиванках, тож, завжди робили спільні фото. Цього року в умовах карантину ми долучилися до всеукраїнської ініціативи команди Суспільного — ідеї, яка нас всіх об’єднала у такий єдиний можливий зараз спосіб», — розповіла продюсерка Суспільного Карпати Галина Держипільська. — Особливим цей день є і в наших ефірах: на радіо — розповіді про цікавих майстрів вишивки, оригінальні історії вишиванок Прикарпаття, на телебаченні — ведучі тематичних програм одягають свої найкращі вишиті сорочки». 

Крім цього, діджитал-відділ Івано-Франківської філії підготував титроване відео про унікальну колекцію вишиванок іванофранківки, а редакція «Карпатського ранку» відзняла відео, де працівники Суспільного Карпати розповідають, як відзначають День вишиванки. 

«Найприємніше — команді Суспільного не потрібно нагадувати чи попередньо домовлятися, щоб одягнути вишиванку. Ми залюбки долучаємося до цієї акції та готуємося до цього світа заздалегідь. На жаль, цього року ми не можемо провести його разом, як у попередні роки. Але можемо шукати і знаходити можливості, щоб гуртуватися онлайн. Ми велика і яскрава у всіх сенсах команда — це надихає», — каже менеджерка Суспільного Карпати Наталія Кияницька. 

Крім онлайн фото, команда зробила і традиційне — офлайн. Працівники філії, які сьогодні не працюють з дому, а вийшли готувати прямі ефіри та теле- і радіопроєкти для Суспільного Карпати, сфотографувалися на подвір’ї компанії — із дотриманням соціальної дистанції.