Суспільне повідомляє про хід евакуації з місця вибухів поблизу Ічні

Суспільне повідомляє про хід евакуації з місця вибухів поблизу Ічні

9 жов. 2018

О 3:30 поблизу Ічні в районі сіл Дружба та Августовка вибухнули склади з боєприпасами. Близько 5 години ранку перевірену інформацію журналісти UA: ЧЕРНІГІВ поширили на офіційній сторінці філії Суспільного у Facebook.

Журналісти з’ясовують деталі цієї події, зв’язуються з людьми з Ічні та прилеглих сіл, отримують численні коментарі, фото та відео. Ранковий телевізійний та радіоефіри на Чернігівському Суспільному терміново змінили, ведучі повідомляли останні новини про надзвичайну ситуацію.

О 10:00 відбувся радіоміст з UA: Українське радіо.

Команда UA: ЧЕРНІГІВ готується до прямих включень і готує для випусків новин:

  • детальний сюжет з міста Ніжин, де організований пункт евакуації
  • о 13:30 у випуску новин включення з селища Парафіївка, де працює оперативний штаб
  • Facebook-трансляція з брифінгу Чернігівської обласної державної адміністрації

На сторінці UA: ЧЕРНІГІВ у Facebook також повідомляють про заборону дорожнього руху деякими дорогами державного значення.

Окрім цього на місці подій перебувають журналісти UA: ПЕРШИЙ. Прямі включення в новинах на телеканалі UA: ПЕРШИЙ відбудуться о 12:00, 13:00, 15:00 та о 18:00. За потреби для повідомлення екстрених новин трансляцію ІІІ Літніх Юнацьких Олімпійських ігор буде перервано.

О 13:10 на UA: Українське радіо слухачів чекає тематичний РадіоДень про те, як розгортаються події.

О 15:10 та 18:00 до уваги глядачів UA: ПЕРШИЙ — програма Тема дня, присвячена вибуху складів боєприпасів в Ічні. Дивіться онлайн-трансляцію за посиланням.