Збалансовані новини без маніпуляцій про коронавірус та карантин — на Суспільному Карпати

Збалансовані новини без маніпуляцій про коронавірус та карантин — на Суспільному Карпати

24 бер. 2020

Станом на 24 березня в Івано-Франківській області офіційно зафіксовано 5 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію, один з них летальний.

Команда Суспільного в Івано-Франківську продовжує інформувати жителів області про випадки поширення COVID-19 та карантинні заходи. 

«Зараз надзвичайно важливо, аби громадськість отримувала об’єктивну інформацію, щоб не поширювалися чутки та фейки. На усіх наших платформах — телеканалі, радіо та цифрових — лише перевірені, точні, збалансовані новини без маніпуляцій. Ми, як єдиний Суспільний мовник Прикарпаття, працюємо суворо дотримуючись журналістських стандартів», — зазначила продюсерка Івано-Франківської філії Суспільного Галина Держипільська.

Оперативну інформацію від Суспільного Карпати шукайте на цифрових платформах: 

Випуски новин на UA: КАРПАТИ — о 13:30, 17:00, 19:00 та 20:30, на Українському радіо Карпати — о 12:10, 17:10 та 20:10.

Більш розлого — у теле- та радіопрограмах Івано-Франківської філії Суспільного. 

Із проєктами команди Суспільного Карпати можна ознайомитися на сайті-візитці філії — https://if.suspilne.media. Там також можна переглядати телеканал UA: КАРПАТИ і слухати Українське радіо Карпати онлайн.

Нагадаємо, станом на 14:00 24 березня в Україні лабораторно підтвердили 97 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. У Київській, Чернівецькій, Житомирській, Дніпропетровській, Донецькій, Івано-Франківській, Тернопільській, Львівській та Черкаській областях і містах Києві та Львові оголосили надзвичайну ситуацію.

Із 18 березня до 3 квітня команда Суспільного Карпати працює зі змінами, зважаючи на загальнонаціональний карантин у зв’язку із поширенням вірусу COVID-19. 

Крім цього, на Суспільному щобудня виходить всеукраїнський міжплатформовий марафон «На карантині».