Суспільне UA: КАРПАТИ готує дводенний марафон «Реабілітація воїнів: від намірів до дії»

Суспільне UA: КАРПАТИ готує дводенний марафон «Реабілітація воїнів: від намірів до дії»

6 лис. 2019

Лікування та відновлення учасників АТО/ООС, співпраця влади й громадськості, особисті історії людей, які пройшли війну, — про це дивіться та слухайте в усіх прямих ефірах Суспільного мовника Прикарпаття 11-го та 12-го листопада. 

Репортажі з військового госпіталю, реабілітаційних центрів та коментарі чиновників — у випусках новин на телеканалі (7:30, 8:00, 8:30, 13:30, 17:00, 19:00, 20:30), на радіо (7:10, 12:10, 17:10, 20:10) та на сторінці Суспільного у Facebook. 

Розпочнеться прямоефірний марафон розмовою із засновниками «Творчої криївки» — Віталіною Масловою і Олегом Шульгою — у проєкті «Карпатський ранок». Про психологічну реабілітацію бійців АТО за допомогою мистецтва розкаже Ігор Білінський — ветеран АТО, якому повернутися до «мирного життя» допомогла розпочата власна справа. Режисер Ростислав Держипільський та актор Олексій Гнатковський Івано-Франківського драмтеатру розкажуть глядачам Суспільного про Перший соціальний англомовний театр ветеранів та волонтерів АТО «Progect W». 

Випуски програми «РадіоДень» та «Тема дня. Радіовимір» також будуть тематичними. Про оздоровлення учасників АТО, зокрема, у санаторіях, говоритимуть із бійцем, який воював на Сході, та Володимиром Веркальцем, головним спеціалістом Західного відділу Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО.  

У «Темі дня» йтиметься про державні програми лікування та реабілітації воїнів.

Стежте за анонсами та сторінках Суспільного Прикарпаття у соціальних мережах.

Дивитися та слухати UA: КАРПАТИ онлайн можна на сайті if.suspilne.media.