UA: КАРПАТИ — інформаційний партнер конференції «START in IT»

UA: КАРПАТИ — інформаційний партнер конференції «START in IT»

30 жов. 2019

Цієї суботи, 2 листопада, в Івано-Франківську відбудеться всеукраїнська IT-конференція «START in IT». Подія безкоштовна та відкрита для всіх, хто хоче розпочати працювати у сфері IT. Суспільне Прикарпаття — інформаційний партнер конференції. 

Де навчатися та як розпочати працювати у сфері IT, які професії зараз у попиті, а які лише з’являються на ринку інформаційних технологій — про це почуєте з перших вуст від представників ІТ-компаній та провідних HR-спеціалістів. Крім цього, у відвідувачів буде можливість знайти однодумців під час нетворкінгу серед більш ніж півтисячі учасників «START in IT». Форма для реєстрації учасників та програма конференції — ось тут

«START in IT» — для людей, які бачить своє майбутнє лише в IT, або хоче спробувати себе у цій сфері. Ця конференція — це можливість почути працівників цієї сфери, які вже давно там працюють. Вони розкажуть, як потрапити туди, що потрібно вивчити та знати», —  зазначив у студії UA: КАРПАТИ Іван Гайнюк, керівник навчальної частини комп’ютерної академії «IT STEP», яка є організатором конференції. Більше про «START in IT» дивіться у проєкті «Карпатський ранок» за лінком. 

Нагадаємо, UA: КАРПАТИ спільно зі шведськими медійниками розробили digital-стратегію в межах програми співпраці UA: Суспільне мовлення й Офісу медіарозвитку Шведського радіо (SR MDO) «Підтримка регіоналізації суспільного мовлення в Україні». Головна мета співпраці — зміцнення Суспільного мовника й утвердження стандартів незалежної журналістики в Україні.