Цієї суботи глядачі UA: КАРПАТИ побачать «Школу доступності»

Цієї суботи глядачі UA: КАРПАТИ побачать «Школу доступності»

3 жов. 2019

Проєкт транслюватиметься в ефірі всіх регіональних Суспільних мовників щосуботи о 9:35.

«Школа доступності» легко й з гумором розповідатиме про складні теми — ситуації, у які потрапляють люди з інвалідністю, способи допомоги й секрети вдалої комунікації. У першому сезоні в ефір вийде вісім серій програми від команди Доступно. UA.

Автори проєкту — Дмитро Щебатюк, Наталя Павленко та Денис Заєць — прагнуть  змінити ставлення до людей з інвалідністю й об’єднати суспільство.

«Такі проєкти варто робити, щоб покращити сприйняття суспільством інклюзії та тем інвалідності. Наше завдання — охопити більше людей, щоб кожен член суспільства зрозумів важливість рівності й комунікації. Бо всі маємо знання, талант, уміння — у всіх має бути можливість їх застосувати. Треба працювати над тим, щоб питання інвалідності та інклюзії перейшли до рівня нормального, а не були чимось особливим, — каже ведучий і один з авторів проєкту Дмитро Щебатюк. — Ми щасливі, що виходимо в ефір на суспільному телебаченні, це спонукає перейти на якісно новий рівень роботи».

Нагадаємо, Суспільне урізноманітнює регіональне мовлення пізнавальними програмами.

Дивитися телеканал UA: КАРПАТИ онлайн можна на сайті if.suspilne.media. Підписуйтеся на нас у соцмережах: Facebook, Instagram, Telegram,  YouTube.