#Кольорове_літо: команда UA: КАРПАТИ організувала челендж

#Кольорове_літо: команда UA: КАРПАТИ організувала челендж

15 чер. 2019

Колектив Прикарпатської філії Суспільного щодня одягав яскраві кольори та формував одну літеру свого логотипу. Акція стартувала 1 червня й тривала півтора тижня.

Червоний, блакитний, жовтий, зелений, помаранчевий, синій, фіолетовий та білий — одяг учасників флешмобу щодня змінювався як кольори веселки. Працівники робили фото сформованої з учасників літери логотипу UA: КАРПАТИ та викладали на офіційні сторінки філії у Facebook та Instagram.

"Багато людей коментують наші фото і зізнаються, що завдяки такій кольоровій фотосесії більше дізнались про Суспільного мовника Прикарпаття та його команду, — розповіла продюсерка UA: КАРПАТИ Галина Держипільська. — Загалом наш колектив дуже любить фото-флешмоби. Маємо світлини у блакитному до Дня поширення інформації про аутизм, у перуках до Всесвітнього дня онкохворої дитини, у різних шкарпетках до Всесвітнього дня людей із синдромом Дауна, у вишиванках — до Дня вишиванки. Ідея з кольорами веселки і логотипом виникла спонтанно. Ініціаторкою стала керівниця творчої групи радіо та голова профспілки UA: КАРПАТИ Наталія Гаєвська-Весоловська".

Продюсерка зазначила, що профспілка Прикарпатського Суспільного активно займається організацією дозвілля для працівників. Колектив UA: КАРПАТИ вже з’їздив на екскурсії в Кам’янець-Подільський та замки Закарпаття, провели велотур стежками Івана Франка та квест історичним Станіславовом "Місто-зірка". Для малечі на UA: КАРПАТИ постійно організовують різноманітні майстер-класи.

Цього тижня UA: КАРПАТИ відвідали шведські журналісти. Вони також взяли участь у флешмобі #Кольорове_літо.

Прикарпатське Суспільне передало естафету #Кольорового_літа колегам із UA: СУМИ.

"Челендж #Кольорове_літо — це можливість показати українцям усю команду суспільного: від заходу до сходу, від півночі до півдня. Нам надзвичайно приємно, що саме Суми приймають від нас цю естафету", — розповіла менеджерка UA: КАРПАТИ Наталія Кияницька.

Нагадаємо, минулоріч між філіями Суспільного поширювався флешмоб #СуспільнаСправа.