На UA: КАРПАТИ стартував “РадіоДень”

На UA: КАРПАТИ стартував “РадіоДень”

22 кві. 2019

Сьогодні, 22 квітня, о 12:15 на UA: КАРПАТИ вперше вийшла програма з радійної студії Українського радіо Карпати. Проект "РадіоДень" одночасно транслювався на телеканалі, радіо й сторінці у Facebook.

"РадіоДень" виходитиме щобудня о 12:15. У прямому ефірі ведуча обговорюватиме зі спікерами в студії найрізноманітніші суспільно важливі теми — від екології та комунальної сфери до цікавих мистецьких проектів.

"РадіоДень” — це ток-шоу суспільно-політичного формату. Ми розповідаємо про теми й події, які важливі для всього суспільства, спілкуємося з ньюзмейкерами та експертами. А ще залучаємо слухачів і глядачів до розмови, адже під час трансляції працює телефонна лінія прямого ефіру. Також комунікуємо з нашою аудиторією у Facebook", — каже продюсерка UA: КАРПАТИ Галина Держипільська.

Прем’єрний випуск проекту "РадіоДень" на UA: КАРПАТИ провела Світлана Усатюк. Спікером у студії став начальник управління захисту прав споживачів Держпродспоживслужби Івано-Франківщини Олександр Грибик. У програмі обговорили, як навчити громадян бути грамотними споживачами.

Загалом завдяки ініціативі та командній роботі працівників UA: КАРПАТИ впродовж минулого року на філії оновили три студії — радійну та проектів "Карпатський ранок" і "Тема дня".

"Проект "РадіоДень” — це ще одна можливість розповісти не лише слухачам, а й глядачам про те, чим живе й дихає Прикарпаття, — переконана менеджерка UA: КАРПАТИ Наталія Кияницька. — До запуску ток-шоу долучилися й працівники технічної служби, які не лише подбали, щоб в ефірі телебачення та радіо були якісні звук і зображення, а й самі зробили ремонт у студії. Зокрема, обклеїли стіни акустичним поролоном, подбали про переобладнання старої техніки. На черзі — друге приміщення для студії, більш просторе. Його ми теж обладнаємо й забрендуємо в стилі "РадіоДня”.

Проект "РадіоДень" паралельно стартував уже в кількох філіях Суспільного: з 1 березня — у Херсоні, з 8 квітня — на UA: ВОЛИНЬ та  в Житомирі.

"Я дуже рада, що регіональні редакції Українського радіо поступово візуалізуються. Це досягнення, яке можливе завдяки злагодженій командній роботі у філіях. Уже є чим пишатися, адже від читачів і глядачів одержуємо фідбек — їм подобаються "РадіоДні”, їм цікаво "підглядати", як проходять радіоефіри. Мірою забезпечення потрібною технікою решта регіональних редакцій приєднуватиметься до проекту "РадіоДень” із трансляцією на ТБ”, — розповіла продюсерка регіонального радіомовлення Юлія Шелудько.

Нагадаємо, частину ефірів Українського радіо Карпати візуалізували ще минулого року: не лише слухати, а й дивитися їх наживо можна було на  Facebook-сторінці UA: КАРПАТИ.