Доступ до трансляції теледебатів на Суспільному

Доступ до трансляції теледебатів на Суспільному

16 кві. 2019

Національна суспільна телерадіокомпанія України є організатором та офіційним мовником передвиборчих теледебатів, проведення яких передбачено Законом України "Про вибори Президента України".

Суспільний мовник надає сигнал трансляції теледебатів будь-якій телерадіорганізації за попередньою заявою на електронну адресу press@suspilne.media.

Технічний доступ та роздача сигналу телеканалу UA: ПЕРШИЙ у день трансляції теледебатів, 19 квітня, можливий через:

  •  Оптичні лінії апаратна ЦКУ РРТ

формат SD 16:9, без лого, стерео;

формат HD, без лого, стерео; 

  •   Ай-пі мережу

формат SD 16:9, без лого, стерео,

http://95.67.12.104:10002

трансляція обмежена територією України;

формат HD 16:9, стерео,

http://95.67.12.104:10001

трансляція обмежена територією України;

  •   Супутник Astra-4A 5E

формат SD 16:9, без лого, стерео та HD 16:9, стерео.

Супутникові параметри сигналу за посиланнями: SD та HD

Контактна особа для питань та уточнень технічних деталей — Бондаренко Олександр Володимирович (моб.: +380 50 469 82 78).

Згідно з Положенням про порядок проведення НСТУ передвиборних теледебатів між кандидатами на пост Президента України, що затверджено Постановою Центральної виборчої комісії, для трансляції теледебатів іншими каналами мовлення відповідна телерадіоорганізація звертається з письмовою заявою до Національної суспільної телерадіокомпанії України. Національна суспільна телерадіокомпанія України зобов’язана надати телерадіоорганізації, що звернулася із зазначеною заявою, можливість безкоштовної трансляції теледебатів. Витрати, пов’язані з технічним забезпеченням трансляції іншими каналами мовлення, покладаються на телерадіоорганізацію, яка подала заяву.