Команда UA: КАРПАТИ перемогла в турнірі з плавання серед журналістів

Команда UA: КАРПАТИ перемогла в турнірі з плавання серед журналістів

26 бер. 2019

Команда Суспільного мовника Прикарпаття другий рік поспіль здобула перемогу в 5-му ювілейному турнірі з плавання серед представників ЗМІ.

UA: КАРПАТИ на змаганнях представляли капітан команди й адміністраторка проекту “Карпатський ранок” Каріна Микуляк, шеф-редактор новин Юрій Надольський, відеооператор Ігор Попик та гримерка Тетяна Будай. Команді вдалося вибороти I місце в естафеті та призові місця в індивідуальних запливах. Загалом, у змаганнях з плавання UA: КАРПАТИ отримали загальнокомандну першість.

“Це вдруге поспіль з часу заснування турніру ми стали чемпіонами. Дякую колегам, які продемонстрували надзвичайно злагоджену роботу та міцний командний дух під час змагань, каже Каріна Микуляк, адміністраторка проекту “Карпатський ранок” та капітан команди.Ми намагаємося ніколи не пропускати такі спортивні заходи, адже це не лише можливість залишатися у добрій фізичній формі, а й чудова нагода краще пізнавати один одного: і в роботі на UA: КАРПАТИ, і поза нею”.

Друге місце у 5-му ювілейному турнірі з плавання серед журналістів взяла команда власних кореспондентів "Власкор". Третє — збірна обласного телебачення "Галичина" та студенти Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Організатори змагань — Івано-Франківська обласна організація Національної спілки журналістів України.

Нагадаємо, в грудня 2018-го команда UA: КАРПАТИ перемогла на спартакіаді серед ЗМІ Івано-Франківщини.