“Виборчий округ” на UA: КАРПАТИ — про діяльність Віктора Шевченка

“Виборчий округ” на UA: КАРПАТИ — про діяльність Віктора Шевченка

24 січ. 2019

Команда UA: КАРПАТИ проаналізувала роботу народного депутата України. Народний обранець від участі у проекті Суспільного “Виборчий округ” відмовився.  

“За кількістю поданих законопроектів Віктор Шевченко був дуже активним. Загалом, він зареєстрував 90 законопроектів. Стосовно якості і їхнього прийняття: хотілося б, щоб було краще”, — каже спікер проекту “Виборчий округ” на UA: КАРПАТИ, голова “Комітету виборців України” в Івано-Франківській області Максим Лисюк.

Більшість мешканців міста Калуша, яких журналісти Суспільного розпитали про діяльність нардепа, плутають Віктора Шевченка з його рідним братом — народним депутатом України Олександром Шевченком.  

“Для мене — як було, так і є. Тут, у місті, я не знаю — як, а для села — нічого”, — стверджує мешканка с. Голинь журналістам Суспільного на запитання про те, що для свого округу зробив Віктор Шевченко.

Докладніше дивіться у проекті “Виборчий округ” на UA: КАРПАТИ  — цієї п’ятниці, 25 січня, о 19:45.

Нагадаємо, восени в ефірі регіональних телеканалів Суспільного стартував проект “Виборчий округ”. Над ним працює команда суспільно-політичного напряму.

Збирати фактаж про роботу депутата в парламенті та комітетах допомагає Громадянська мережа ОПОРА. Кожна програма стосується щоразу іншого народного депутата-”мажоритарника”.

На UA: КАРПАТИ проаналізували діяльність нардепів Юрія Солов’я, Юрія Тимошенка, Михайла Довбенка та Юрія Дерев’янка.